Ilmastoinnin täyttöhuolto

Ilmastointihuollon tärkeys

Auton ilmastointi on monikäyttöinen ja tärkeä osa autoa. Ilmastoinnin tärkeimpänä ominaisuutena on ajoturvallisuuden parantaminen kuljettajan vireystilaa ylläpitämällä. Oikein toimiva ilmastointi pitää auton sisäilman sopivan viileänä ja poistaa kosteutta, parantaen näin kuljettajan ja matkustajien matkustusmukavuutta. Oikein huollettu ilmastointilaitteisto on vapaa erilaisista mikrobeista ja homeitiöistä. Sen mukana autoon ei myöskään tule ylimääräistä kosteutta tai pahoja hajuja. Rengasmarket Herttoniemen henkilökunta auttaa sinua mielellään ilmastointihuollon tarpeen arvioimisessa.

 

Ilmastoinnin oikea huoltoväli takaa parhaan matkustusmukavuuden

Pitämällä huoltovälin sopivan lyhyenä, varmistat ilmastointilaitteen toimivuuden. Ilmastointilaitteen tärkein osa on kompressori, joka pitää ilman viileänä ja tehokkaasti virtaavana. Kompressorissa on sisällä kylmäainetta, joka kuljettaa voiteluainetta kompressorille, täten ylläpitäen sen toimintaa. Kylmäaineen huvetessa heikkenee ilmastoinnin teho ja viileän ilman tuotto. Vähäinen kylmäainemäärä mahdollistaa myös kompressorin rikkoutumisen. Mikäli huomaat ilmastoinnissa tehon heikentymistä tai kylmän ilman puutetta, on syytä heti hakeutua huoltoon jotta vältytään ilmastoinnin rikkoutumiselta. Kurvaa Rengasmarkettiin ja asiantuntijamme kartoittavat autosi ilmastoinnin tilanteen!

Suosittelemme ilmastointilaitteen huoltamista kahden vuoden välein, jolloin varmistat ilmastoinnin toimivuuden ja laitteiston toimintakunnon. Huollon aikana lisätään kylmäainetta ja ilmansuodattimet vaihdetaan. Ilmastointihuollon yhteydessä kannattaa myös desinfioida höyrystinkennosto. Autoon tuleva raitis ilma menee kennoston lävitse, jolloin sinne voi pesiytyä bakteereja ja hometta. Desinfioinnin avulla vältyt mahdollisilta terveysriskeiltä, ja ennaltaehkäiset pahojen hajujen muodostumista ilmastointilaitteistossa.

Rengasmarket huoltaa autosi ilmastointilaitteet kuntoon ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella!

Olemme nyt BestDrive by Continental – Lue lisää ilmastointihuollosta!

Olemme nyt BestDrive. BestDrive by Continental on uusi, henkilökohtainen täyden palvelun talo sinulle ja autollesi. Uusi nimi ja uusi palvelu, tehty kaikille autoilijoille. Ja jokaiselle autolle. Lue lisää bestdrive.fi tai varaa aika.